Ook bij mij was het niet altijd "rozengeur en maneschijn"

Ook ik geloofde niet in mezelf, heb last van overprikkeling, kritiek, stress, burnout gehad en heb dikwijls hersteltijd nodig! 

Ik hou van cosmetica, parfum, lichaamsverzorging, gezonde levensstijl, eenvoud...    

Ik kies voor authenticiteit, kwaliteit, individualiteit en doorzettingsvermogen! 

Waarden: Vertrouwen-Eerlijkheid-duurzaam-respect

Onze huid is ons grootste orgaan dat beschermt, voelt en een spiegel is van emoties...

Ik werk enerzijds :

met wetenschappelijke klinisch bewezen, natuurlijke cellulaire- en phyto cosmetica van "Cellcosmet & Cellmen" exclusief ontwikkeld in Zwitserland door het "Cellap Laboratorium". Dat de huid revitaliseerd! (ISO 9001:2008) (cellcosmet-cellmen.com)

met "Charlotte Meentzen" innovatieve, effectieve, iconische,  holistische planten- kruidencosmetica van. Zonder parabenen, minerale oliën, synthetische bewaarmiddelen of kunstmatige parfums. Vegan. (ISO14001:2015)(meentzen.de)

met "Rhea Cosmetics" Human Based Skincare, Tailor Made, HI-Tech, Vegan. We nodigen u uit een nieuwe visie van cosmetologie te ontdekken waarin "business" wordt vermindert ten behoeve van de mens, de gedeelde emotie en de doeltreffendheid.

De individuele noden van elke huid, man of vrouw, wordt altijd gerespecteerd. Voor elke behandeling, product, wordt een persoonlijk verzorgingstraject uitgewerkt.

Verbondenheid, empathie, synergie en rust zijn voor mij primordiaal. In onze rustgevende behandelingsruimte, gelegen in het groen,  geniet u stressvrij, van elke verzorging en het bereikte resultaat! Alsook het advies, begeleiding, voor thuisverzorging. 

Feel good about yourself...with our care 

Daniëlla

 

Beetje sfeer 😘